maandag 24 november 2014

SEINFESTIJN HAARLEM

Lekker fris buiten met een winterzonnetje! Dat was het weer afgelopen zaterdag, in tegenstelling tot het weerbericht wat toch wat spetters had voorspeld. 
Fantastisch dus voor het SEINFESTIJN (in- en outdoor lifestyle & foodmarket) in Haarlem. Dit evenement wordt meerdere malen per jaar georganiseerd door Heeerlijk! van Eddy en Femke, zij runnen een eigentijdse 'food'catering en kookschool in Haarlemmerliede. De unieke locatie van het Seinfestijn bevindt zich aan de Kinderhuissingel, in en rond het Seinwezen pand en pal naast het spoor in Haarlem. Het pleintje ervoor staat tijdens deze gelegenheid vol met kramen, food & drink caravans rondom een gezellig terras. Binnen vind je uiteenlopende stands met leuke creaties en gadgets.
Tijd van aankomst: 13.00, perfect voor een lekkere brunch van de outdoor BBQ van Mm Charlotte! Vol enthousiasme roosterde zij gekruid buikspek met appel en groentes. De geuren passeerden direct onze neuzen en waren onweerstaanbaar.
"BBQ voor vrouwen (en mannen)" is haar recent uitgebrachte kookboek! Willen we niet allemaal direct aan de slag met de 'winter BBQ'? Ik waan mij op een van de leuke outdoor food-markets in London of op het platteland van Engeland. Prima weekend bezigheid en ontmoetingsplaats! Een trend die in de 'niet-commerciele vorm' wat mij betreft met spoed naar Nederland mag overwaaien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten